8-daagse Fly-In Safari van Bush naar Beach

Deze 8-daagse safari brengt je van de Afrikaanse wildernis naar de ongerepte stranden van Zanzibar. Ideaal als je voor het eerst op safari gaat of als je het ongerepte zuiden van Tanzania wilt verkennen. Vlieg van Dar es Salaam naar Nyerere, met spannende gamedrives, een bootsafari en een bushwandeling in het nationale park. Vlieg dan verder naar Zanzibar voor wat welverdiende ontspanning in dit tropische paradijs.
Vanaf US $2840 per persoon

Highlights of deze Fly-In Safari:

Ideale combinatie van safari en strand

Wilde dieren bekijken per auto, boot en te voet

Kom tot rust in je tropische paradijs in de Indische Oceaan

Ideaal voor een kort uitstapje

unsplash-image-xXxRIgXzBy8

Dag 1 Vlucht naar Nyerere National Park (Selous)

Welkom in Tanzania! 's Ochtends vlieg je van Julius Nyerere International Airport rechtstreeks naar Nyerere National Park (voormalig Selous Game Reserve). Afhankelijk van de aankomst van je internationale vlucht is het mogelijk om een vroegere of latere vlucht te nemen, of om een overnachting in Dar es Salaam te boeken (niet inbegrepen).

Op de airstrip in Selous wordt je warm verwelkomd en naar Rufiji River Camp gereden. Rufiji River Camp is een prachtig tentenkamp, hoog gelegen aan de oevers van de Rufiji Rivier. Na de check in en lunch met fantastisch uitzicht over de rivier, maak je in de middag een eerste game drive.

Dag 2 & 3 Nyerere National Park

Twee volle dagen om het immense wildreservaat te verkennen! Je maakt een game drive in een open 4×4 safari auto en met een ervaren gids rijd je de wildernis in op zoek naar de dieren. Afgezien van olifanten, giraffen, nijlpaarden en vele andere soorten zoogdieren, kent het gebied een overvloed aan watervogels, waaronder visarenden en ijsvogels.

Daarnaast mag een boottocht op de Rufiji rivier niet ontbreken tijdens je safari. Nyerere is een van de weinige nationale parken in Afrika waar je wild vanaf het water kunt zien. En wat denk je van een safari te voet? Wandelsafari's zijn een geweldige manier om dichter bij de natuur te komen en aandacht te krijgen voor de kleine dingen die je vanuit de auto of boot niet zou kunnen zien. Omdat Nyerere National Park zo weinig bezocht wordt, is het niet ongewoon om urenlang door te brengen zonder andere bezoekers te zien. Dit geeft je het gevoel dat je het park voor jezelf hebt!

unsplash-image-gu11ihvi07Q-(1)
unsplash-image-XxOpvGbNCd0

Dag 4 Vlucht naar Zanzibar

Na drie nachten in de bush nemen we vandaag afscheid van Nyerere. In de ochtend vlieg je per Cessna naar het exotische Zanzibar.

Bij aankomst op de luchthaven van Zanzibar wordt je naar Paje gereden aan de zuidoostkust van het eiland. Een warm welkom wacht je bij Kisiwa on the Beach. Je verblijft hier in een privé villa omringd door wuivende palmbomen.

Dag 5-7 Zanzibar

Welkom in het kleine paradijs van weelderige tropische tuinen, witte zandstranden, turquoise water en luxe op blote voeten! Voor de komende drie dagen wordt er niets van je verwacht. Het enige dat je hoeft te doen is ontspannen en te genieten van de schoonheid van de pittoreske kust. Maak een lange strandwandeling, ontdek slaperige vissersdorpjes, relax op je eigen balkon of drink een cocktail bij het zwembad.

Je kan er ook voor kiezen om het eiland Zanzibar te verkennen. Huur een fiets of maak een wandeling door Jozani Forest. Verdwaal in de magie van Stone Town of ga op safari onder water met een snorkeltrip.

ajabu-news-low-season-2
unsplash-image-GOErUf5yNFA

Dag 8 Vlucht naar Dar es Salaam en vertrek

Volledig opgefrist en ontspannen ga je vandaag naar de luchthaven van Zanzibar voor jouw binnenlandse vlucht naar Dar es Salaam. Daar sluit je aan op je internationale vlucht die je naar huis brengt.

Boek dit safari avontuur

Of creëer je eigen reis op maat
Scroll to Top